„Pobiću pseta javno“: Pretio porukama na Skaju, pa završio kao šesta žrtva klana koju je lično ubio Belivuk!

Muškarac kojem je Radojević slao preteće poruke Belivuku i njegovom klanu ga „namestio“ kod Marka Mljkovića

Zdravko Radojević šesta je žrtva klana Veljka Belivuka. Prema navodima iz optužnice koju je protiv klana podiglo Tužilaštvo za organizovami kriminal, on je otet i ubijen 10. oktobra 2020. godine.

Radojević je iz Koteža i bio je navijač „Crvene Zvezde“, a između ostalog, ubijen je i zbog prekriženog murala i poruke „Zdravko, pi*ko je*emo ti sve“, zbog izdaje bliskog prijatelja, a počeo je da prodaje kokain „na veliko“ što im je, kako se navodi, takođe zasmetalo.

Zdravko je na „crnu listu“ ozloglašenog klana dospeo 30. oktobra kada je Belivuku i Miljkoviću stigla fotografija murala na kom piše: „Zdravko, pi*ko je*emo ti sve“. Potom je u istu grupu na Skaju stigao set fotografija na kojima se vide poruke između Radojevića i nepoznate osobe iz kojih se moglo zaključiti da Radojević preti smrću grupi Veljka Belivuka.

Radojević je, kako se navodi u optužnici, svom prijatelju poslao poruku u kojoj ga je pitao šta radi, a potom mu mu se rekao da on „nije nikako“ i da su mu opet išarali mural ubijenog brata i poručio: „Brate, pobiću ih javno sve“. Zatim je pitao da li može da mu pomogne da „pobije go*na“, misleći, kako se navodi na Belivuka.

„Ma brate oni mene mrze, pa mrze. Očima ne mogu da me vide. To je ona svinja debela uradila (Belivuk). Ubiću svinju javno. Javno pseta ću pobiti i izvaditi im oči“, piše u poruci. 

Muškarac koji se dopisivao sa Zdravkom ga je odao i sve poruke pokazao Marku Miljkoviću. Ista osoba je Miljkoviću poslala fotografije Zdravka Radojevića, i njegov „mercedes“.

Potom je jedan od braće Budimir, inače Radojevićev kum, dostavio je klanu fotografije gde živi Zdravko.

Prvo su ga pratili, oteli, a potom odvezli u Ritopek, gde mu je u „klanici“, kako piše u optužnici, Belivuk lično oduzeo život.

* Sav materijal za rekonstrukciju ubistva Zdravka Radojevića uzet je iz optužnice koju je protiv Veljka Belivuka i njegovog klana podiglo Tužilaštvo za organizovani kriminal

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare