„MLADEN SE NIJE UBIO SVOJE KRHKE PRIRODE, VEĆ ZBOG NAŠE SUROVOSTI“: Vladika Grigorije o tragičnoj smrti mladića (22) iz Laktaša

Vladika Grigorije oglasio se u vezi satragičnom smrću Mladena Dulića (22) iz Laktaša, koji je ismejan prilikom razgovora za posao na jednoj benzinskoj pumpi, zbog čega je, kako se sumnja, kasnije počinio samoubistvo.

Vladika je na društvenim mrežama objavio video u kome priča o slučaju samoubistva.

Mladić iz Laktaša koji je imao samo 22 godine i koji je hteo da se zaposli kako bi pomogao svojoj porodici, oduzeo je sebi život zbog ismevanja okoline i korisnika društvenih mreža.

„Njegovoj tragičnoj smrti prethodilo je naše ruganje, naš bezosećaj na njegovu muku. Važno je da budemo puni osećaja, saosećaja i da nikada ne smemo biti bezosećajni, jer to može da ima strašne posledice“, poručio je vladika pa dodao da krhkost nije znak slabosti, a osetljivost nije mana.

„Mladen se nije ubio zbog svoje eventualne krhke prirode, već zbog naše surovosti i nemilosrdnosti“, rekao je vladika.

Podsetimo, Mladen Dulić je ismejavan i sniman kamerom tokom prijavljivanja za posao, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama. Motiv samoubistva nije poznat, ali javnost zahteva da se ovaj slučaj u potpunosti istraži. Iza Mladena su ostali otac Dragan, majka Biljana, sestra Dragana sa porodicom, baka Obrenka, ali i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare