OCU MONSTRUMU POVEĆANA KAZNA: Zemunac na smrt pretukao svoju petomesečnu bebu zato što je PLAKALA

Apelacioni sud u Beogradu povećao je za dve godine kaznu zatvora Ferdiju Jašariju i pravosnažno ga osudio na 16 godina robije, jer je u novembru 2018. godine na smrt pretukao svoju petomesečnu bebu.

Navodno, tada je rekao da ju je tukao jer je plakala.

Drugostepeni sud je usvajio žalbu višeg javnog tužioca i osudio ga zbog krivičnog dela teško ubistvo, nasuprot prvostepenoj presudi Višeg suda u Beogradu kojom je bio osuđen na kaznu zatvora od 14 godina zbog krivičnog dela teške telesne povrede.

Apelacioni sud je u obražloženju presude naveo da utvrđene činjenice koje nesumnjivo ukazuju da se u radnjama Jašarija stiču sva obeležja krivičnog dela teško ubistvo.

Drugostepeni sud je ocenio da je Jašari bio svestan da nanošenjem brojnih i ozbiljnih povreda po telu i glavi bebemože nastupiti njena smrt i na tu posledicu je pristao.

Prilikom odlučivanja o kazni Apelacioni sud je imao u vidu brojnost udaraca koje je Jašari naneo bebi, kao i da je udarao otvorenom šakom i pesnicom, tresao i stiskao, te da se radilo o bebi koja je imala svega pet meseci i da je bila neuhranjena za svoj uzrast, odnosno imala je svega tri kilograma.

Jašari je proglašen krivim što je 22. novembra 2018. godine nakon što je ušao u kuću i zatekao svoju petomesečnu ćerku koja je plakala, uzeo je i zadao joj više udaraca otvorenom šakom i pesnicom po glavi.

Majka deteta i Jašarijeva vanbračna supruga je bebu odvela u KBC Zemun, a okrivljeni joj je uputio pretnju da ukoliko kaže nekom šta se dogodilo, isto će uraditi i njihovom sinu koji je ostao sa njim u kući.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare