NOVO SKANDALOZNO PRAVDANJE BABE PREBIJENE DEVOJČICE (3): Snimila sam je da otac vidi šta radi, a ne da bih je prijavila policiji

Majci (27) koja je krvnički tukla svoju trogodišnju ćerkicu juče je određen pritvor zbog nasilja u porodici, a njena majka, devojčicina baka, koja je inače i snimila brutalan čin nasilja, tvrdi da nije to učinila da bi ćerku prijavila policiji.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako majka udara devojčicu po glavi držeći je za ruke kako ne bi mogla da se brani.

Devojčica sve vreme plače dok je majka udara i viče na nju ponavljajući: „Naš mali Zoran je u zatvoru zbog tebe, zbog tebe“. Posle bezbroj udaraca po glavi, devojčicu je odgnurnula na pod, a tada joj zapretila „da još sa njom nije završila“.

Iste noći kada je snimak osvanuo na društvenim mrežama, policija je pronašla porodicu u mestu kod Grocke i oduzela dvoje mališana, devojčicu koja je pretučena i njenog mlađeg brata.

Baba pretučene devojčice koja je snimila nasilje, pokušala je sramno da se odbrani rekavši da je snimak, koji je osvanuo na mrežama, nastao pre dva meseca. Ona je tada čak priznala da nijednog trenutka nije mislila da prijavi ćerku zbog nasilja i maltretiranja deteta.

– Snimala sam jer sam htela da otac deteta vidi šta radi – rekla je baba devojčice za TV Pink.

Dodala je i da je zetu rekla šta se događa u kući.

– Jeste je tukla, ali ne tako kao sad. Snimala sam da zetu pokažem – rekla je baba devojčice dodajući da je njena ćerka taj snimak obrisala iz njenog telefona, ali da „je neki prijatelj snimak imao i objavio“ i da ona o tome ne zna ništa – pravdala se bez trunke griže savesti.

Baba prebijene devojčice je dodala da „mlađeg sina nije često tukla, ali da devojčicu jeste“.

Na pitanje zašto nije ćerku prijavila policiji ako je bila svesna da krvnički bije decu, ona je sramno pokušavala da se odbrani tvrdeći da joj je ćerka rekla da “ima da je nema, ako slučaj prijavi policiji”.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare