MAJKA MONSTRUM OSTAJE U PRITVORU: Žena koja je osumnjičena da je svirepo tukla trogodišnju ćerku na saslušanju se BRANILA ĆUTANJEM

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor majci osumnjičenoj da je tukla svoju trogodišnju ćerku dok je dete vrištalo i plakalo.

Osumnjičenoj je određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, ali i zato što je način izvršenja doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, potvrdila je portparolka suda Irina Kovačević za Tanjug, a prenosi Informer.

Osumnjičena je danas na saslušanju u tužilastvu iskoristila svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu nakon čega je tužilaštvo predložilo da joj se odredi pritvor. Tereti se za krivično delo nasilje u porodici.

Pre nekoliko dana, podsetimo, na društvenim mrežama je objavljen snimak na kom se vidi i čuje kako jedna žena šamara, vuče i tuče malu devojčicu,nakon čega je bacila na pod i nastavila da je šamara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare