DONELA ODLUKU! Miljana Kulić sasula Zoli istinu u lice, ovo mu se neće svideti! (VIDEO)

Rijaliti zvezda Miljana Kulić opčinjena je bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom i ponovo s njim pravi planove za budućnost, a sada je donela odluku da promeni svoje ponašanje prema njemu
Miljana Kulić je pripretila bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli da će postati taktičnija i da neće više imati iskren odnos, pun razumevanja prema njemu, jer joj je za crnim stolom pred zadrugarima kontrirao, što je nju dovelo do ludila.

– Videćeš moje ponašanje od danas, sve se menja! Nemam više trunčicu razumevanja za tvoje priče i ponašanje koje mi se ne dopada. Sve obećavaš, a ništa ne ispuniš. Najviše mrzim lažove, treba biti iskren, ako me ne voliš i ne gajiš osećanja, to je ok ali nemoj radi interesa da budeš u mojoj blizini – rekala je Miksi.

 Kakva je to sreća kad znaš da će te mama sigurno pljunuti u facu ako ti i ja slušamo tebe? Sad smo se mogli ladno poljubiti, stalno okrećem glavu na foru. I sad možemo imati sve, ali će te majka pljunuti, a i već bi se po*ebala sa mnom, a dečko koji je bio tu za tebe u najtežim momentima. – rekao je Zola.

 Ja tebe slušam i ne verujem – rekla je Miksi. 

 Možeš se praviti luda, ali ne meni – rekao je Zola. 

– Ne znam šta mi je – rekla je Miksi.

– Fali ti zagrljaj – rekao je Zola.

 Kad Bebica dođe neće mi faliti sigurno, a sad mi fali – rekla je Miksi.

– Zamisli ja tebi kažem da mi fali pi*ke, ali kad uđe moja pi*ka neće mi više faliti – rekao je Zola.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare