RUSI POPUSTILI POD PRITISKOM BESNIH MAJKI! KO NE PLAĆA ALIMENTACIJU IDE U PRVE BORBENE REDOVE: Nova uredba izazvala oduševljenje!

Ruski grad Soči popustio je pod pritiskom ljutitih majki i počeo da šalje muškarce koji ne plaćaju alimentaciju na prve ratne linije u Ukrajini, prenosi Kurir.

Ali to nije sve, jer njihova će se zarada u vojsci umanjiti za iznos alimentacije koju duguju, koji će biti dodeljen majkama njihove dece, potvrđeno je na ruskom TV kanalu.

Tako su se Ruskinje odlučile boriti protiv loših očeva slanjem njihovih podataka službama za regrutaciju.

Jedna od ogorčenih majki je i TV voditelka i bivši „plejboj“ model Dana Borisova, piše Daily Mail.

„Imam jednog koji ne plaća alimentaciju u komšiluku, otac moje kćerke. Nažalost, još uvek nije dobio poziv za vojsku. Iskreno mislim da bi bilo odlično kada bi pokazao malo odgovornosti, ako već ne prema svojoj kćerki, onda barem prema svojoj zemlji“ napisala je Borisova.

Gradonačelnik Sočija Aleksej Kopajgorodski potvrdio je da su od sudova dobili popis muškaraca koji ne plaćaju alimentaciju i da ih nameravaju poslati na ratište.

Lokalni mediji navode da na ovu odluku u Sočiju nije bilo nijedne žalbe.

Ruski predsednik Vladimir Putin očajnički pokušava povećati brojeve regrutanata. Nakon objave plana mobilizacije, veliki broj Rusa pobegao je iz zemlje, pa je Putin mobilizaciju proširio i na okupirane teritorije u Ukrajini.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare