NE VIDI SE KRAJ RATA: Stručnjaci ubeđeni da u Igoru Vukotiću gori želja za osvetom, Zvicer poslednji put viđen sa Belivukom?!

Igor Vukotić deset godina se nalazi u bekstvu, a kako procenjuju poznavaoci prilika u podzemlju bavi se planiranjem krvave osvete kavačkom klanu i njihovom šefu Radoju Zviceru, koji je i zvanično označen kao naručilac ubistva njegovog rođenog brata Jovana Vukotića.

U debati Pulsa Srbije gostovali su Uglješa Grgur, privatni detektiv, i Rajko Nedić, odgovorni urednik Kurira, koji su govorili o odnosima kavačkog i škaljarskog klana.

– Teško je rastumačiti njihove dugogodišnje krvne razmirice. Bez obzira na to što je, sad i zvanično, Zvicer kriv za ubistvo Jovana Vukotića. Sada se postavlja pitanje da li je Igor Vukotić novi vođa škaljarskog klana i da li iz podzemlja planira krvavu osvetu za ubijenog brata, oca i njegove najbliže saradnike – upitao je Nedić.

Grgur navodi da Crna Gora potražuje Igora Vukotića kao nekog ko je takođe kriminalac povezan sa svim prethodnim ubistvima.

– On je novi vođa škaljarskog klana posle brutalnog ubistva njegovog brata i ranije oca. Sakriven je veoma dobro već deset godina, a možemo zamisliti kolika je njegova silna želja za osvetom – rekao je Grgur, prenosi Kurir.

Nedić podseća da se Vukotićeva slika skoro pojavila u medijima.

– Snaga tih klanova je uglavnom u novcu. Imaju svoje ljude i u pravosuđu, i u policiji. Zvicer se video sa Belivukom pred suđenje i nakon toga je potpuno nestao! Pored toga što seku saradnike, veoma su dobro obavešteni. Posebno kavčani. Imaju najjači klan na svetu, a sad su se povezali i sa Turcima – rekao je Nedić.

Grgur je rekao da su osveta i preuzimanje narko tržišta presuda i poseban motiv za ubistvo i za kretanje kriminalnim putevima.

– Bezbednosne službe svih zemalja moraju sprečiti takva ubistva! Teško im je ući u trag, posebno jer su svuda u Evropi i svetu, ali ne treba škaljarce potceniti. Oni jesu desetkovani, ali su izuzetno organizovani i imaju svoje jatake svuda – rekao je Grgur.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare