MILJANA KULIĆ PRISTALA NA DOGOVOR Evo šta je dopustila Ivanu Marinkoviću: Samo u mom prisustvu ili moje majke! ON PRESREĆAN! VIDEO

Miljana Kulić dobila je pitanje gledaca vezano za Ivana Marinkovića.

Kulićeva je odmah otkrila da je Ivan ne zanima, a onda se umešao i Lazar Čolić Zola.

– Mislim da ja nisam adekvatan da govorim u tome. Ako budem iskren, biće da nisam normalan… Vidim ja tu neke poglede prema njoj, mislim da nije imun na nju, ali bolje i tako, nego da bude rata između njih – reklao je Zola.

– Nisam neko ko blati, komentariše ili ogovara. Ako nešto spomenem, to je normalno i iskreno, nije nikakvo ogovaranje… – dodao je Ivan.

– Ja nisam roditelj i mislim da nisam kompetentan da pričam o tome jer nisam roditelj… Rekao sam da Ivan ima neku masku ali da u dubini duše nije takav… Na to mi je rekao da je možda bolje da bude takav – izjavio je Zola.

– Šta god da pričaju o meni, ili njemu, Ivan je otac, ali pošto ne želi da mu niko remeti sreću, neka ide svojim putem slobodno. Ja ga neću zadržavati niti sam ja ovde zbog toga ušla… Ja prva nisam bila idealna u nekim situacijama, ali ja sam toga svesna. To što je meni majka uvek i u svemu tu, to je normalno i hvala Bogu što je tako. Mogu sa njim da spustim loptu sa njim, može da ga vidi kada god hoće… Za svaku lošu reč ću ga tužiti… Može da viđa dete, ali u mom prisustvu ili u prisustvu moje majke, ne mogu da razmišljam da li će da se sveti meni preko deteta – govorila je Kulićeva.

– Postaje degutantno da menjam priču, koju svakako neću promeniti. Svestan sam da ja nju provociram i samim prisustvom… To što ona kao meni daje dozvolu, je glupost! Lepo su ljudi rekli, ja da sam hteo, mogao sam da odem u ustanove koje se bave time, pa da radim na tome, a ne od nje da tražim dozvolu. Ja sam otac i svakako imam prava da viđam dete… Zola je objektivan, dečko često ume da bude u pravu – dodao je Ivan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare