HRVATSKI TAJKUN ME JE ZAKLJUČAVAO, PRETIO I SLAO LJUDE DA ME PRATE! Iva Grgurić napada ljubavnika koji ju je HRANIO i OBLAČIO!

Iva Grgurić (29), pobeednica treće sezone „ZadrugE“, progovorila je o traumama koje je navodno proživela u vezi s bivšim partnerom, tajkunom Marijanom Šarićem. 

Prvu vezu u životu započela je sa samo 14 godina, a njena prva ljubav bio je dve godine stariji od nje i išao je u istu školu. S tim je dečkom izgubila i nevinost sa 16 godina. Sve se promenilo kada se preselila iz Osijeka u Zagreb, gde je dobila posao kao hostesa u klubu. Tamo upoznaje sledećeg dečka, tajkuna Marijana Šarića, čija je ćerka Lucija učestvovala u šou „Život na vagi“.

Njen novi dečko počeo je da izdržava Ivinu prodicu, ali prema njenim rečima za srpske medije sve to joj je i naplatio. Navodno ju je zaključavao u stan, pretio i plaćao ljude kako bi pratio svaki njen korak.

– Taj period života je bio traumatičan za mene, ali i poučan. Tada sam shvatila da više nikad neću zaisiti ni o kome! Mnogi se i danas nalaze u istoj situaciji kao što sam ja tada. Moj obraz je čist, nikada se nisam bavila nemoralnim stvarima, jedino što sam zavislila od drugih. Kajaću se zbog toga dok sam živa! Taj naš odnos trajao je oko godinu dana, a za to vreme živela sam u agoniji – ispričala je Iva.

Podsetimo, Šarić je za kurir sve ove navode demantovao.

– Sve ono što je Iva govorila o meni je totalna laž. Ja imam kompletnu dokumentaciju o svemu što govorim, ona može pričati što hoće. Ja sam njoj želio pomoći. U Zagrebu kad se spomene moje ime, svako zna ko sam ja, a ono što ona sad govori o meni je jako ružno i bezobrazno – rekao je Šarić.

Šarić se nasmijao na natpise koji, po njemu, nisu istiniti i za Jutarnji list rekao da je na sastanku, da ne može da razgovara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare