IŠAO PO BLAGOSLOV U KOD SVEŠTENIKA: Sin Slobe Radanovića neće nositi ime njegovog oca, evo i zašto 

Sloba Radanović presrećan je šta on i njegova supruga Jelena Đuričanin čekaju sina, a bratu se neizmerno raduju i njena dva dečaka koje je dobila u prvom braku.

Srećna porodica sada bira ime za novog člana, a Sloba ne krije da je malo razočaran što se neće zvati Dušan, po njegovom pokojnom ocu koji je preminuo pre tri godine.

– Razmišljali smo o tome, ali smo se konsultovali sa nekim sveštenim licima i duhovnicima, koji su nam rekli da ne bi trebalo to da uradimo i da bi bilo bolje da smislimo neko drugo ime – otvoreno kaže Sloba koji je želeo da imenom oda poštu ocu kog je neizmerno voleo i cenio, a prenosi Svet.

Njegov tata Dušan, imao je brak pre Draginje u kom je dobio dvoje dece, ali ih je ta žena napustila i nikad nije pitala za njih.

– Bilo mu je jako teško da odgaji malu decu kojima treba majka, mučio se da zaradi, da im sve pruži. Tako su se mučili dok se Draginja nije udala za Dušana. Njoj je to bio prvi brak, sa zdravljem je kuburila, a Slobu je rodila kada joj je bilo 40 godina. Nikada nije pravila razliku između Slobe, Radeta i Mire. Sve je davala za njih i borila se kao lavica – ispričao je njihov komšija koji dodaje da je Sloba od oca i majke nasledio dobrotu i plemenitost.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare