KO JE BOKI 13? Pojavio se na estradi obučen kao žena, pravio haos u rijalitijima, hvalio se luksuzom, a onda završio IZA REŠETAKA

Kontroverzni šoumen Bojan Jovanovski u javnosti poznatiji kao Bokir 13 od pojavljivanje na estradnom nebu izazivao je veliku pažnju.

Od prvog trenutka, kada se pojavio bio je obučen kao žena, a sve vreme je propagirao skupocene marke, buržujski i lagodan život kojim je živeo.

Nekoliko puta bio je u rijalitijima i uvek je intrigirao javnost svojim pojavljivanjem. Mnogi ga se sećaju kao buckastog momka, kom je Jelena Karleuša bila idol, obučen u ženske krpice na kojima je šljaštio poznate papreno skupe marke.

Međutim, onda se povukao iz javnosti i nekoliko godina kasnije se transformisao, te se u javnosti pojavio sa dosta kilograma manje, obučen kao pravi gospodin. Boki 13 je svoj izgled doveo do neprepoznatljivosti, te je tek tada mnogima ličio na muškarca, no u usnama je i dalje imao silikone (biopolimer).

No, 2019. godine kao bomba odjeknulo je da je Boki 13 uhapšen pod optužbom za reketiranje, a čitava akcija odigrala se na putu za Mikonosu, na graničnom prelazu za Grčku. Tako je, u sekundi, planirane tropske dane na ovom luksuznom i nimalo jefitnom ostrvu Boki 13 zamenio onim u zatvorskoj ćeliji.

Klupko je počelo da se odmotava, a prvo pitanje koje se nametnulo jeste kako je Boki 13, koji je od 2010. godine tri puta ulazio u rijaliti programe, za svega četiri godine stekao milionsko bogatstvo?

– Jovanovski se sumnjiči i za pranje novca, odnosno da je 1,5 miliona evra, koliko je uzeo, ubacio u legalne tokove tako što je pokupovao odeću i plaćao putovanja – izjavila je ispred suda tužilac Vilma Ruskoska, dok su u tom trenutku u pritvor sprovodili Jovanovskog koji je taj momenat iskoristio kako bi dao svoj komentar:

– Govori laži – bilo je sve što je rekao Boki 13 koji je sa lisicama sproveden u zatvorsku ćeliju.

Inače, Bojan Jovanovski pretučen je u zatvoru gde izdržava višegodišnju kaznu, a danas je pušten iz bolnice, potvrdila je policija.

Iako se najpre pojavila informacija da su ga pretukla trojica muškaraca, prema rečima izvora iz makedonskog lista napad su navodno izvršila dvojica osuđenika, a pored Bokija napadnuta je još jedna osoba.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare