Car NEPRESTANO zove Dalilu? Dragojevićka objavila sve DOKAZE, pa ga javno OSRAMOTILA i BRUTALNU poruku mu poslala! (FOTO)

Dalila Dragojević nedavno je prekinula vezu i sa Lukom Nikolićem i vratila se svom devojačkom životu, provodu i izlascima, što redovno objavljuje na društvene mreže. Međutim, sinoć je svojim objavama iznenadila mnoge.

Naime, ona je podelila fotografije na kojima se vidi da je neko konstantno poziva sa nepoznatog broja, a ona je za sve te pozive optužila Filipa Cara.

– Molim „gospodina“ bivšeg (ako se može tako nazvati) koji je pre svega bio jedan veliki manijak, psihopata i siledžija (naravno samo nad ženama) da me ne uznemirava sa skrivenih brojeva, jer je na svim ostalim poljima blokiran! Ako budeš nastavio, biću prinuđena da te prijavim za uznemiravanje! Hvala! P.S. Vrlo sobro znaš ko si i da je sve snimljeno. Poz – napisala je ona, a kako je usledio još jedan poziv, ona je ponovo objavila fotografiju:

Printscreen Instagram

– Još jedan poziv i dajem na stori da ljudi pogode ko zove! Preko glave mi je debila koji zove skoto svako jutro kad je mrtav pijan ili odvaljen od života koji očigledno nema! Ili sam ipak ostavila unutrašnje rane?

Kako je nakon ove objave ona dobila još jedan poziv, odlučila je da svojim pratiocima da opciju da pogode o kome se radi.

– S obzirom da se desio još jedan poziv i da gospodin želi medijsku pažnju koja mu očigledno fali, a ja kao neko ko to vrlo brzo može i da podari pojedincima, izvolite, glasajte – napisala je Dalila, a svojim pratiocima dala sve opcije za glasanje, Filip Car i Filip Crikvenica – napisala je Dalila, a onda objavila i deo poziva u kom je on zove i govori da je čuo da objavljuje sve na mreže, dok je ona samo ćutala, a onda napisala uz objavu.

– Ma jok ne zoveš! Psihopato ne uznemiravaj me, ni ti ni tvoji bolidi iz grupa koji pričaju kako se čuju sa mnom! Ne zanimaš me dećko još od poslednjeg našeg raskida! Od*ebi od mene sa tim lažnim pričama! Ostavi me na miru!

Printscreen Instagram

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare