ŠUŠKA SE DA ZVEZDAN SLAVNIĆ GAJI EMOCIJE PREMA MAJI? Zadrugari totalno razotkrili njihove namere, pa došli do OVOG zaključka

Već duže vreme se šuška o odnosu između starlete Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, a dok neki tvrde da žestoki momak gaji emocije prema Maji, drugi smatraju da ipak, do nečeg više od prijateljstva neće doći.

Naime, zadrugari su komentarisali video klip Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, Ivan Marinković je iskoristio tu priliku, te je razotkrio njihove namere.

– Sanja je iznela svoj stav i kako ona ta vidi. Miki je mnogo iskusniji od tebe u rijalitiju, a ti se trudiš – rekao je Ivan.

– Šta god ja rekao do kraja ti ćeš reći da je to Miki – rekao je Mikica.

– Upozorio sam vas da vam one nisu prijatelji i da treba sami da se družimo – rekao je Miki.

– Šta mene svi treba da izbegavaju? – pitala je Maja

– Mikica nema svoje mišljenje, ovo je Mikijevo – rekao je Ivan.

– Kako ako smo on i ja u kontri sad – rekao je Miki.

– Istrpi kritiku, dijalog nije upadanje u reč. On mišljenje nije imao od početka, počeo je da bude aktivan kao i Zvezdan, a bili su mutavi. Više emocija ima Mikica ka Maji nego Zvezdan. On ima više šmeka, a čak i da ima nešto prema Maji on ume vrlo dobro to da sakrije i vodi. I možda nikad nećemo saznati da Zvezdan ima nešto, neko ima jači mehanizam – rekao je Ivan.

– Ne govorim ne istinu nego činjenice. Što ste zvali Maju na razgovor o ponašanju prema Zvezdanu pre tri nedelje? – pitala je Sanja.

– Nismo. Komentarisao sam Zoricu i ježenje – rekao je Mikica.

– Jedva čekam da se desi ono što će se desiti – rekča je Sanja.

– Ivanova prljava igra, ima prava da misli – rekao je Mikica.

– Daj ne se*ite, gde se Mikica loži na Maju – rekao je Miki.

– Služba je služba, družba je družba – rekla je Sanja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare