ŠOK! Suđenje decenije tek počelo, a već IZLAZE JEDAN PO JEDAN!


Počelo je suđenje decenije, suđenje najozloglašenijom kriminalnoj grupi u regionu, čiji se članovi nalaze u pritvoru od 4. Februara 2021. godine. Ali, najudarnija vest koja je obeležila 4 dan suđenja je definitivno iznenađenje za sve. Sudija Vinka Beraha je ukinula pritvor četvorici članova. Naime, posle pauze od sat vremena sudsko veće je saopštilo da je Borisu Karapandžiću ukinut pritvori u kom je bio od hapšenja.

Usvojeni su predlozi advokata Jakše Pekovića i Ivana Gvozdenca i u odnosu na Miloša Lukića Selaka, i on će biti pušten. Iz pritvora će danas biti pušten i Vlado Gergijev, koji se zamenjuje merom zabrane napuštanja boravišta kao i Filip Ivanovski.

Predlozi ostalih advokata odbrane za puštanje iz pritvora, odbijeni su.


Slađana Sekulić, supruga Vlada Georgijeva kome je danas ukinut pritvor u kom se nalazio kao optuženi član kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, po izlasku iz sudnice imala je poruku za svog supruga.

– Spremam mu iznenađenje, večeras ga vodim u kafanu – rekla je kratko Slađana, jedina žena koja je optužena u postupku koji se vodi protiv Veljka Belivuka i njegovog klana, a prenosi Kurir.

Kada je sudija saopštila odluku o ukidanju pritvora, Georgijev je sklopio ruke kao da se moli, prekrstio se i gledao u suprugu Slađanu, koja je već na slobodi.

Slađani i njenom suprugu se na teret stavlja da su dali na korišćenje svoju kuću u Tršiću kod Loznice upravo Veljku Belivuku koji je, kako se navodi, sa pripadnikom svoje grupe na toj lokaciji držao i isprobavao oružje koje je navodno kasnije korišćeno u krivičnim delima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare