HAOS U SUDNICI, ADVOKATI U KLINČU! Branioci zlikovaca napali advokaticu porodice ubijenog Goksija!

Advokatica porodice ubijenog Gorana Veličkovića zvanog Goksi Vesna Golubović postavila je nekoliko pitanja okrivljenom Aleksandru Vučeljiću, nakon čega je u sudnici nastao pravi haos, javlja reporterka Republike koja prati suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka.

 Sudija, molim vas da se ospori pravo da Golubovićeva pita jer ona nije advokat okrivljenih – pobunila se Miljana Perendija, advokatica okrivljenog Filipa Ivanovskog, a uz nju su protestovali sa istim zahtevom još nekolicina branilaca drugih okrivljenih u postupku.

Sudija je dozvolila pitanja Golubovićke koja je bila rešena da joj Vučeljić decidno kaže da li se znalo da je Goran Veličković smetao klanu Belivuk kao vođa frakcije koja se nije slagala sa njihovom.

 Znao sam ko je Veličković i znam da je bio vođa Jang Bojsa, pa posle frakcije na Istoku – rekao je Vučeljić, a njegov branilac je bez dozvole ustao i rekao da ga neće zastupati ako ne prestane da odgovara na pitanja Golubovićeve, prenosi Republika.

Prethodno je Golubovićeva insistirala da okrivljeni kaže ko je organizovao plaćenike iz Hrvatske koji si pokušali nasilno da preuzmu tribinu na stadionu Partizana.

Sudija je time okončala ispitivanje Aleksandra Vučeljića i odredila 40-ominutnu pauzu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare