PRIPADNICI SPECIJALNE POLICIJE U ZUBINOM POTOKU MALTRETIRALI SRPSKOG MLADIĆA: Udarali ga po nogama i u glavu 

Pripadnici specijalnih policijskih snaga sinoć su u opštini Zubin Potok nešto iza ponoći zaustavili 20-godišnjeg mladića N.T koga su tokom pretresa više puta udarili po glavi i nogama, saznaje Kosovo onlajn.

Do incidenta je došlo na skretanju prema Lučkoj reci, kada su pripadnici specijalne jedinice zaustavili vozilo kojim je N.T. upravljao.

Prema onome što smo čuli, tri pripadnika specijalne jedinice su tokom pretresa tražili od mladića da se okrene prema automobilu i da raširi ruke i noge, što je on učinio, a nakon toga su ga više puta udarili po nogama, a jedan od njih i nekoliko puta u glavu.

Portparol kosovske policije za sever KiM Branislav Radović rekao je da može samo da potvrdi da je jedno lice podnelo žalbu Policijskom inspektoratu KiM.

„U ovom trenutku vam na osnovu podataka koje imam mogu samo potvrditi da se lice N.T. žalilo Policijskom inspektoratu Kosova, zbog torture i maltretiranja koje su prema njegovim navodima nad njim izvršili pripadnici specijalne jedinice u opštini Zubin Potok“, rekao je Radović, koji je napomenuo da nema više detalja o ovom slučaju i da će javnost o ovome biti obaveštena kada budu prikupljeni podaci.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare