LUKA NIKOLIĆ PROGOVORIO O ZADRUGARKAMA: „Nismo bili u vezi, samo su mi bile kombinacije“ (FOTO) 

Luka Nikolić u žižu medijske pažnje dospeo je nakon povezivanja sa bivšim zadrugarkama

Domaći mediji dva mesecima pisali su o ljubavnoj vezi Dalile Dragojević i Luke Nikolića, koju su proteklog leta otpočeli na Crnogorskom primorju, a sada je on putem svoje Instagram priče demantovao da je sa dugoplasiranom „Zadruge 6“ imao bilo šta ozbiljno. 

Da između Dalile i Luke postoji nešto više od prijateljstva, saznalo se kada ih je slučajno na njenoj rođendanskoj proslavi usnimio Đole Kralj, bivši cimer iz Bele kuće.

Naime, Nikolić je putem Instagrama ljubazno zamolio pripadnike sedme sile da ga više ne nazivaju „bivšim dečkom“, kada to nikada nije bio. 

-Pišu mediji poznat javnosti kao bivši dečko Mine Vrbaški, bivši dečko Maje Marinković, bivši dečko Maje Marinković, bivši dečko Dalile Dragojević… Nemojte pogrešno da me shvatite, ali veze su veze, a kombinacije sa devojkama sa kojim se upoznaš na dva meseca i napraviš neki kontakt, i viđaš se sa njima povremeno, koliko ja znam, nisu veze – počinje svoj stori Luka. 

-Tako da, zamolio bih sve da ne pišu „bivši dečko“, jer ja nisam bio u vezi ni sa kim od navedenik – zaključio je Nikolić.  


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare