Funkcioner Demokratske stranke Srđan Milivojević stao je u odbranu Veljka Belivuka, vođe brutalnog kriminalnog klana, koji se sumnjiči za sedam ubistava.

Pokrenuta je kampanja sa ciljem da se obespravi Skaj aplikacija kao validan dokaz na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka.

Upravo ovu aplikaciju je ozloglašeni klan koristio za komunikaciju, ali pojedini centri moći žele da, zarad sopstvenih interesa, dovedu u sumnju aplikaciju Skaj.

Reč je o funkcioneru DS Srđanu Milivojeviću, koji se u Parlamentu bukvalno ponašao kao advokat Velje Nevolje, piše Republika.

– Nemojte samo da nam govorite da je ovo svedočenje jednog opakog kriminalca, koji ima prava da se brani onako kako želi – rekao je u Skupštini Milivojević, koji i sam zna da je to apsolutna istina i da Belivuk na sve načine pokušava da izbegne kaznu i odgovara za zločine koje je počinio.

Ali, to Milivojeviću ne smeta. Naprotiv, on izgleda želi Belivuka da vidi na slobodi, a ne iza rešetaka.

Podsetimo, portal Republika je 14. oktobra objavio ekskluzivna saznanja da je „kavački klan“ platio je milion evra za obaranje materijala sa Skaja kao dokaza u sudskim procesima.

Kako su tada naveli njihovi sagovornici, u sve je uključen i jedan srpski političar.

 Jedan srpski političar pohvalio se u intimnom krugu da je već dobio milionče da razdeli s nekolicinom svojih saradnika, srazmerno njihovom uticaju, da aktivno govori o Skaju kao nezakonitom dokazu, koji su evropski sudovi odbacili, pa i mi kao pretendenti na mesto u EU moramo isto da učinimo. Kazao je i da taj iznos može da se pojača ako to prilike budu zahtevale – otkrio je izvor Republike.

UDARNA VEST.RS

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare