DALILI BIVŠI SPREMA OPAKU OSVETU?! Luka Nikolić neće sedeti skrštenih ruku, najavio novu dramu Dragojevićevoj?!

Iako je prošlo dve nedelje otkako je Dalila Dragojević prekinula vezu sa Lukom Nikolićem, pratioci na mrežama prate svaki njihov korak, a njegova nova objava zaintrigirala je sve.

Dalila i on su se već svađali, raskidali, pa ponovo mirili, a nakon naizgled definitivnog raskida mnogi se pitaju koji su im naredni koraci. Luka je, čini se, već smislio idući potez.

– Super stvar u vezi mene je što nikad ne znaš šta je sledeće – poručio je Luka, a da li će se ponovo baciti u osvajanje Dalile ili će joj zadati novi udarac sa nekom novom-starom zadrugarkom, ostaje da vidimo.


Podsetimo, Dalila i Luka otpočeli su emotivnu vezu tokom letovanja u Budvi, po završetku pete sezone „Zadruge“. U početku su se krili, međutim sve je obelodanjeno kada ih je slučajno na njenoj rođendanskoj proslavi usnimio Đole Kralj, Dalilin bivši cimer iz Bele kuće.

Vesti o raskidu bile su aktuelne prošle nedelje, međutim Luka se pre dva dana oglasio za naš portal i priznao da su se posvađali, ali ne i raskinuli. Međutim, nesuglasice ipak nisu uspeli da prevaziđu. Luka, inače, nije iz „javnog sveta“, međutim u javnosti je poznat kao bivši dečko Mine Vrbaški i Maje Marinković, a spekulisalo se svojevremeno da je bio i sa Aleksandrom Nikolić, što je javno demantovao.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare