OTKRIVENA GEJ AFERA BIVŠEG ZADRUGARA I FUNKCIONERA! David Dragojević u ljubavnoj vezi sa političarem iz Vojvodine! 

Dragojević ima njegovu finansijsku podršku – sada živi kao “bubreg u loju“, jer mu ljubavnik plaća sve hirove!

David Dragojević, rođeni brat Dejana Dragojevića, pobednika „Zadruge 5“ u se*s šemi sa uticajnim političarom iz Vojvodine koji finansira sve njegove hirove, ekskluzivno saznaje Rijaliti!

Naime, stariji sin Biljane Dragojević koji je domaćoj javnosti postao poznat po svom učešću u raznim rijaliti formatima, u javnosti se do sada isticao po svojim ljubavnim aferama sa starletama među kojima su Aleksandra Subotić i Ana Korać.

Obe veze su bile turbulentne i skandalozne. Raskide su obeležile dramatične svađe i iznošenje prljavog veša sa svih strana. Sada smo došli do ekskluzivnih saznjanja da je trener i nekadašnja rijaliti zvezde uplovio u vezu sa muškarcem.
David je opasan zavodnik, žene ga zaista obožavaju i nikada nije imao problem da zavede svaku koju je želeo. Što se kaže, trebalo je samo da pokaže prstom i svaka bi bila njegova za tili čas. Veza sa Aleksandrom Subotić za njega je bila mučenje jer on nju nije voleo. Bio je sa njom iz sažaljenja i zbog medijske pompe. Onda je došla Ana Korać koja ga je bukvalno spasila od Subotić familije. Ni ta veza nije potrajala dugo, jer on nije želeo da radi, a ona je sve finansirala i podmetala svoja leđa. Kada ga je Koraćeva šutnula, David je bio očajan. Napustio je njen stan u Beogradu i vratio se u Veternik kod mame Bilje u stanište. On je tada razvijao plan kako da dođe do para, a da ne radi previše. Lagano se odmakao iz javnog sveta i distancirao se iz rijaliti pompe koja je bila vezana za brata Dejana koji je u to vreme bio u Zadruzi pet – počinje prijateljica brata rijaliti zvezde i nekadašnjeg učesnika Zadruge, a onda nastavlja o gorućoj temi koja trese Novi Sad.

 Bacili su sve karte na sto i uplovili su u vezu. Političar je oženjen i ima jedno dete, zbog čega mora baš da se čuva i pazi da neko ne sazna da ima vezu sa muškarcem. On je preko deset godina stariji od Davida, ozbiljan i stvarno ga voli:“Meni je mnogo lepo, baš sam srećan. Imam pomoć kakvu nikada nisam imao. Putujemo, lepo nam je. Nemamo nikakve obaveze. On je mnogo jak čovek i drži pola Vojvodine. Uz njega ću da uznapredujem i da procvetam. Konačno i meni da krene“, pričao mi je on, nije čak ni krio da je muškarac u pitanju. On više ide na kartu da su prijatelji, ali svima je jasno da su u seks šemi, da luduju u ljubavi. Šta god da je David pokazao prstom, političar mu daje novac na nedeljnom nivou, koliko god da mu treba. David sada ne mora više ni da radi, jer ima sve što mu treba. Plaća mu telefonske račune, plaća mu krpice, suplemente za trenig. Vidite da je procvetao pored njega. Plaća mu čak i tretmane za lice i estetske zahvate – završava prijateljica Davida Dragojevića koja je rešila da nam ispriča celu priču vezanu za gej aferu koja trese Vojvodinu i koja je za sada javna tajna.

Mi smo pozvali aktere ove price za komentar. Političar, kao David, kada smo ih pozvali, negirali su naše navode.

Miljan: David mi duguje pare vadi se na drugare na funkcijama

Miljan Vračević pricao je u Zadruzi kako mu David Dragojevic duguje novac koji mu još nije vratio.

 Nema Dejan ništa sa ovim što sada pričam, ali mora da se zna da mi David duguje pare. Ja sam ušao ove godine u Zadrugu jer mi treba novac. Sa Davidom nisam pričao dok sam bio napolju jer mi se nije javljao. Pred ulazak me je pozvao, plače, kuka, moli me i priča da nema sve da mi donese. Koliko je moje, toliko ćete dati. Bio sam sluga i sirotinja, nikome dužan nisam. Reci Aleksandra da li si mi rekla sinoć: „Je l’ ti i ja pričamo?“. Rekla si mi aj lav ju madr. Dugujete mi pare, a pričate o mom životu. Ako vas je neko ovde ispoštovao, ja sam ih vas ispoštovao. Ovo je jadno i bolesno. Ne vrate, ja kažem, nema problema, kad vratite, vratićete, ali na kraju je sve postalo bezobrazluk. David mi je poslao poruku da sedi sa nekim inspektorima, ne znam šta mu to znači i šta je hteo da kaže, ali znam da je meni obraz čist. Nikad mi dinara vratili nisu, da Bog da sve na lekove dao najmilijima ako lažem – pričao je Miljan, a Aleksandra je ćutala.

Ljuba ima dokaze da je David gej!

Ljuba Pantović prva je pokrenula temu seksualnosti Davida Dragojevića kada je on ostavio njenu ćerku Aleksandru Subotić.

Ona je otkrila da poseduje dokaze da je Dejanov brat homoseksualac, te da je svojevremeno imao profil na gej sajtu Grindr, gde je komunicirao sa muškarcima i zakazivao seks. Te dokaze je dobila od ljudi koji ne podržavaju način na koji se Dragojević ophodi prema Aleksandri, kao ni uvrede koje upućuje Ljubi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare