NOVI SNIMAK OTKRIVA SVE! Isplivala istina o fizičkom okršaju Marka i Anite, evo gde je Marković udario pesnicom iz sve snage! (VIDEO) 

Na društvenim mrežama osvanuo je novi snimak jutrošnjeg sukoba Marka i Anite koji otkriva sve
U Beloj kući nastao je haos nakon što je Marko Marković navodno fizički nasrnuo na Anitu Stanojlović, zbog čega je Veliki šef doneo odluku da oštro kazni Markovića zbog nasilničkog ponašanja.

Iako na jednom snimku koji je dospeo na društvene mreže deluke kao da je Marković Anitu udario pesnicom u glavu, sada se pojavio i snimak iz drugog ugla na kom se jasno vidi da Marko udara naslon kreveta.

 Marko NIJE udario Anitu!!! Nego je udario po naslonu kreveta! Pokušavajte da pravite žrtvu od ove f*fe, al’ uspeće vam isto koliko su uspeli od Viki praviti žrtvu – piše u opisu snimka koji je objavljen na Instagramu, a na kom se vidi da Marko nije udario Anitu.

Podsećamo, Marko Marković se jutros sukobio sa Anitom Stanojlović, nakon što je shvatio da mu je tokom spavanja nalakirala nokte, a zbog agresivnog ponašanja Veliki šef je doneo odluku da Marko bude kažnjen oduzimanjem mesečnog honorara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare