ŠOKANTNO IZDANJE SANJE VUČIĆ, POJAVILA SE SAMO U NAJLON ČARAPAMA /FOTO/

Pevačica Sanja Vučić, glavni vokal nekadašnjeg sastava Hjurikejn, nedavno je počela svoju solo karijeru. „Izbacila“ je i spot za numeru “Omađijan” koja je odlično prošla i pobrojala milionsku gledanost. Međutim, atraktivna crnka juče je objavila i novi set fotografija koje su kod pojedinih fanova naišle na niz negodovanja i to zbog jednog detalja. 

Problem je bila Sanjina garderoba za snimanje, tačnije odsutsvo garderobe, piše Srečna Republika.

Vučićeva je tako pozirala u krem donjem vešu i brushalteru, a preko svega je imala samo duge najlon-čarape u boji kože i sportski kraći perjani prsluk, jedan od onih koji se nose u sastavu jakne. Celokupni aksesoar začinila je providnim cipelama, dok jaka šminka nije izostala, kao ni kosa vezana u pletenicu koja joj doseže do kukova.

kukova.

https://ad07587fac8b3efd95b79dbc411d2fa5.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

I možda sve to ne bi bilo toliko strašno da Vučićeva na fotografijama ne izgleda kao da je potpuno gola, to jest da na sebi nema apsolutno ništa osim najlon-čarapa. Iz tog razloga do izražaja dolazi samo donji deo njenog tela, pa celokupan izgled deluje čak i pomalo šokantno.  

Zgodna pevačica je na prvoj fotografiji bila vidno zagledana u daljinu, dok su mnogi prokomentarisali da na narednoj deluje tužno. Najveći broj njenih fanova je ipak pohvalio njen izgled, ali je nekolicina ljudi taj vid eksponiranja video kao krajnje preteran. 


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare