ŠOK! Aleksandra Nikolić otvorila dušu Ivanu Marinkoviću! Priznala kakvi su joj PLANOVI sa Dejanom: „Više ne znam“ /VIDEO/

Aleksandra Nikolić otvoreno je pričala o budućnosti sa Dragojevićem.

Pred spavanje u rijaliti programu „Zadruga 6“,Aleksandra Nikolić poverila se Ivanu Marinkoviću i tim putem otkrila svoje planove za Dejanom Dragojevićem. 

– Nije baš tako. Nikad nisam upoznala osobu poput Dejana, da ne planira neke stvari baš tako i da sprovodi u delu. U smislu sve što mi je pričao da nećemo, sve je napolju uradio drugačije. Ja verujem da on mene neće da ostavi – govorila je Aleks.

– Ja da verujem da je tako nikad ne bih bio na strani ljubavi, nego bih gazio. Ja njega poznajem, znam šta je prošao, ali sve činjenice me vuku i plus me nervira što niste imali plan. Ako kažeš da je on tip koji ne voli da planira, a sve sprovede u delu, još bolje – pričao je Marinković.

– Ne da bi on kupio stan gde bismo bili, ali bi…. Ustvari više ni ne znam. On planira da bude sa mnom, ali nijedne sekunde nismo došli na priču šta posle. Ja da se pitam stalno bih potencirala, ali njega kapiram on ne trpi pritisak i jako je čudna osoba – govorila je Aleks.

– Ja gledam kroz sebe, mi smo pričali gde ćemo. Nisam ja kao muškarac mogao da kažem: „Idi kući, pa ćemo da vidimo“. Mi smo prvu noć imali pare i spavali smo u hotelu. Posle je bio stan na dan, ali nisam je poslao kući i kao idem, pa ćemo da se vidimo. Ako kažeš da on ima drugačiji sistem planiranja, onda još bolje – pričao je Marinković.

– Problem je što ne znam šta da očekujem, Ja sam sigurna da me voli i da me ne bi ostavio – istakla je Aleks.

– Ne treba da očekuješ pomoć ovde. Razmisli o kritikama i napravi svoj stav da se odbraniš i odviješ napad. Tebi tvoje reči idu na štetu, danas bi bilo bolje da si ćutala – posavetovao je Ivan.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare