ODSECALI GLAVE, GUŠILI KESOM, REZALI VRAT ŽICOM I DAVILI VODOM: 7 muškaraca brutalno ubijeno, nisu štedeli ni dojučerašnje DRUGOVE

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je dve optužnice protiv najbrutalnijeg klana na našim prostorima, čije su vođe Veljko Belivuk i Marko Miljković kojima se stavlja na teret da su svirepo ubili sedam žrtava u Srbiji.


Goran Veličković, Zdravko Radojević, Milan Ljepoja, Lazar Vukićević i Aleksandar Gligorijević su žrtve klana Belivuk-Miljković i njihova ubistva obuhvaćena su prvom optužnicom, dok se na drugoj nalaze detalji i dokazi brutalnih ubistava Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića. Beogradska ispostava kavačkog klana, na čijem čelu je, navodno, odbegli vođa Radoje Zvicer, pored zločina u našoj zemlji, osumnjičeni su i za tri likividacije u Crnoj Gori. Žrtve zloglasnog klana, koji se ugledao na svetske mafijaše koristio je određene „recepte“ po kojima je otimao i ubijao suparnike. Pojedinima su odsecali glave, gušili kesom, rezali vrat žicom i davili vodom.

– Da jezive tajne klana izađu iz klanica u Ritopeku i Surduku, pobrinuli su se svedoci-saradnici koji su u zamenu za manje kazne sklopili sporazum s tužilaštvom – podseća izvor i dodaje da će oni sve svoje navode morati da ispričaju pred svojim dojučerašnjim saradnicima koji će moći da im postavljaju i pitanja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare