ČEDA ZA PRIZNAO POŠTO JE VOZIO PREBRZO BEZ VOZAČKE: Otišao sam da upalim sveću na groblje, nije mi palo na pamet, priznajem KRIV SAM

Policija je sinoć zaustavila lidera LDP Čedomira Jovanovića pošto je prekoračio brzinu u naseljenom mestu. Kontrolom je takođe utvrđeno i da je upravljao vozilom bez važeće vozaćke dozvole.

Jovanović je tako upao u novu saobraćajnu nevolju, posle privođenja pre nekoliko dana zbog pijanstva za volanom.

Lider LDP, posle najnovijeg incidenta, za Kurir kaže da mu nije ni palo na pamet da mu je vozačka dozvola istekla.

– Kriv sam. Vozio sam 70, a ograničenje je bilo 50, nije nikakvo naseljeno mesto – navodi Jovanović i dodaje.

– Otišao sam da upalim sveću roditeljima, uvek kada mogu nedeljom ujutro odem do njih. Nije bila nikakva pomahnitala vožnja gradskim ulicama, već prazan put da četiri trake između Bežanijskog groblja i Kvantaške pijace . Kažnjen sam sa 5.000 dinara i tačno je da mi je u junu istekla vozačka, zaista to nisam proveravao, na pamet mi nije palo – navodi Jovanović za Kurir.

Podsetimo, svega četiri dana pošto ga je tašta prijavila za nasilje u porodici, Jovanović je danas prekoračio brzinu za volanom „tojote“ u Norveškoj ulici na Novom Beogradu zbog čega ga je zaustavila saobraćajna policija i pritom utvrdila da nema ni važeću vozačku dozvolu.

Jovanović je na saobraćajnici gde je ograničenje 50 kilometara na sat vozio 75 na sat zbog čega mu je saobraćajna policija napisala novčanu kaznu od 10.000 dinara, upisala četiri negativna poena i oduzela vozačku dozvolu.

Međutim, ispostavilo se da lider LDP-a nema važeću vozačku dozvolu pošto mu je rok važenja tog dokumenta istekao još u junu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare