PRVA SLIKA GORANA VLAOVIĆA! TREBALO JE NA OVAJ DAN DA SLAVIMO ZAJEDNO: Misica objavila fotografiju škaljarca ubijenog na PAGU 

Kada je 25. avgusta ubijen Novljanin Goran Vlaović (38) desna ruka ubijenog Jovana Vukotića (42) vođe škaljarskog klana, svi su bili šokirani, jer se do sada nije eksponirao, a sada je njegova devojka, inače misica Dragana Banić okačila njihovu fotografiju.

Vlaovićeva devojka Dragana Banić, bivša misica, oglasila se potresnom poruku na svom Instagram profilu.

Dragana Banić
Instagram

– Prošle godine sam ovaj datum slavila sa tobom i ovaj smo trebali slaviti zajedno. Ovako zagrljeni, veseli. Nisi tu, igraš ovako sada sa anđelima, a ja se trudim da izađem jača iz svega ovoga. Jer znam da bi ti želeo da budem jaka. Nedostaješ bejbi – napisala je Dragana na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Vlaović je likvidiran 25. avgusta oko šest ujutru, kad je s devojkom Draganom Banić, misicom iz Srbije, izašao iz kluba na Pagu. Za ubistvo je osumnjičen Kragujevčanin Duško T. (28), koji je odmah uhapšen.

Inače, ubistvo Vlaovića, koga su bezbednosne službe označile kao „škaljarca“, bilo je iznenađenje za mnoge, jer se on nije eksponirao.

– Ispostavilo se da je imao važnu ulogu u škaljarskom klanu i da je bio visoko rangiran u hijerarhiji. Bio je čovek od poverenja Jovana Vukotića, praktično njegova desna ruka. Njegovim smaknućem poslata je jasna poruka Vukotiću da je on sledeći – podseća naš izvor.

Da su Vlaović i Vukotić bili bliski saradnici, otkriveno je dešifrovanjem poruka sa aplikacije Skaj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare