„SVE ŠTO JE PRIČALA JE MONSTRUOZNO!“ Maja i Miljan udarili na Aleksandru nakon njenog ŠOK priznanja, pa umešali i ovog zadrugara!

Ivana Šopić dala je reč Maji Marinković u emisiji „Gledanje snimaka“. Ona se javila da prokomentariše priznanje Aleksandre Nikolić da je ipak poslala čokoladicu Bilalu Brajloviću.

– Aleksandra kaže da je lagala. Ivan Marinković brani neodbranjivo. Jako je ružno da ovde neko kune ljude, ugrožava nečiji brak namerno. Aleksandra je rekla da je lažov, ne znam da li lažovu možemo da verujemo sad, tad ili nikad. Od te priče da je došla da se popravi nema ništa. Eto koliko je trajala popravka. Milica jeste zaštitila Aleksandru, svaka čast na tome, ali je izgubila kredibilitet. Aleksandru veliča kao drugaricu, a ona je gleda kao potrčka. Vidi se na snimku kako se Milica pogubila – istakla je Maja.



– Njoj je lakše da se prihvati da je lažov, nego sve drugo. Ja sam provalio priču i bio sam blagonaklon. Čim sam rekao za voz. Peva da ću da plačem. Uvek ću da plačem za decom. Sad sam Bilalu rekao lično da sam hteo na njega da svalim da Bilal ima lošu nameru, a ona mene marška u tri lepe. Gospodin Marinković ima problem zbog Miljane Kulić, potrebni su mu glasači, zbog toga glumi drvenog advokata. Sva ova priča Aleks turira, nikakve dobronamernosti nema. A ovo što je pričala je monstruozno – dodao je Miljan Vračević.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare