Podneta krivična prijava Centru za socijalni rad u Vršcu: Traži se SMENA direktora

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, na osnovu prikupljenih podataka u obavljenom nadzoru, Gradu Vršcu – predsedniku Skupštine grada Vršca uputio je inicijativa za razrešenje vršioca dužnosti direktorke Centra za socijalni rad grada Vršca povodom utvrđenih nepravilnosti u radu.

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova saopštio je danas da je podneo krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu protiv odgovornog lica Centra za socijalni rad u tom gradu i zaposlenih, kod kojih su utvrđeni propusti u radu u slučaju nasilja u porodici sa tragičnim ishodom, kada je 4. oktobra otac ubio svoju dvogodišnju ćerku a potom i sebe.

Na osnovu prikupljenih podataka u okviru nadzora koji je obavio Pokrajinski sekretarijat, Gradu Vršcu – predsedniku Skupštine grada Vršca upućena je inicijativa za razrešenje vršioca dužnosti direktorke Centra za socijalni rad grada Vršca povodom utvrđenih nepravilnosti u radu, navodi se u saopštenju sekretarijata, prenosi Tanjug.

Kako je saopšteno, podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu protiv odgovornog lica Centra i zaposlenih, kod kojih su utvrđeni propusti u radu u slučaju nasilja u porodici sa tragičnim ishodom od 4. oktobra 2022. godine, piše Republika.

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova se zahvaljuje majci na javnoj objavi povodom izvršenog nadzora i iznetih rezultata.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare