„KUĆU JE PRODALA ZA 4 MILIONA, A NE ZA 1,7, NE POSTOJE DVA KREDITA!“ Miša Grof izneo šok detalje, tvrdi da Nikolina OBMAJNJUJE sve

Voditeljka Nikolina Pišek nekoliko meseci nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, odlučila je da proda luksuznu vilu u Zagrebu koju su zajedno gradili. 

Kako se navodi, Pišekova je za samo dva dana od objave oglasa uspela da proda nekretninu i uzela je za nju blizu dva miliona evra.

– Velelepno zdanje koje se nalazi u zagrebačkim Šestinama, na površini od 420 kvadrata, pravljeno po poslednjim tehnologijama i spada u „pametne kuće“, našlo je svog kupca ubrzo nakon objavljivanja oglasa – navodi izvor blizak voditeljki i dodaje šta je sve stajalo u oglasu:

– Jedinstvena kuća smeštena je u mirnoj ulici i ima predivnan pogled i bazen. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena je vrhunskim materijalima i tehnologijom, od alustolarije preko grejanja putem toplotne pumpe, podnog grejanja, postavljenog po celoj površini kuće, smart house sistema, priprema za solarne panele, do podnih obloga po celoj površini kuće.

Povodom prodaje kuće oglasio se i voditeljkin svekar Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof:

– Kuću je prodala za četiri miliona, ne za 1,7, kako kaže, to ona tako plasira medijima, nemam više šta da kažem, nije kontaktirala sa mnom. Postoji i samo jedan kredit, a ne dva, kako ona kaže. Kredit je podignut na 300.000 – rekao je Miša.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare