SRPSKI RUKOMETAŠI SPREMNI ZA FINSKU Marsenić: Očekuje nas važan meč, rival je u ovom trenutku za nas nepoznanica

Srpski rukometaš Mijajlo Marsenić rekao je da selekciju očekuje važan meč protiv Finske, a navijače je pozvao da u velikom broju pruže podršku igračima.

Očekuje nas jedan dobar i pre svega vrlo važan meč protiv Finske, koja je u ovom trenutku za nas nepoznanica. Trener je pripremio za nas dosta materijala sa kojim se trenutno upoznajemo i nadamo se da će utakmica proći po nas kako treba. Pozvao bih sve navijače da dodju u ‘Spens’ i da nas podrže i da pobedom otvorimo ovaj kvalifikacioni ciklus„, rekao je Marsenić, preneo je Rukometni savez Srbije (RSS).

Rukometaši Srbije dočekaće u sredu u Novom Sadu selekciju Finske, u meču prvog kola Grupe 2 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

U okviru ove grupe u četvrtak će igrati Norveška i Slovačka. Srbija će meč drugog kola igrati u nedelju u Prešovu protiv Slovačke.

Golman Dejan Milosavljev rekao je da očekuje da će igrači pružiti maksimum u ovom meču, kao i da je reprezentaciji ovo najvažniji period.

Ta četiri boda su nam uvod u sve što dolazi kasnije u januaru. Nadam se da ćemo ostati svi zdravi za mečeve koji nam slede sutra i u nedelju, pružićemo sve od sebe, potrudićemo se da pokažemo naš kvalitet na terenu i da omogućimo ljudima da budu srećni i da uživaju u dobrom rukometu„, zaključio je Milosavljev.

Meč između Srbije i Finske na programu je u sredu od 18.00.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare