ACA LUKAS SE OBRATIO FANOVIMA Folker pozvao publiku na najveću žurku na Balkanu: Neka dođe ko hoće da se provede NAJBOLJE NA SVETU

Najveća balkanska zvezda Aca Lukas još jednom će oduševiti svoju publiku i napraviti spektakl za pamćenje 3. novembra od 21 čas u ,,Štark Areni”. 

Iako je veoma teško da posle toliko godina na muzičkoj sceni konstantno pruža nešto novo, Aca Lukas je velika zvezda i veliki profesionalac koji uvek sluša ono što bi publika volela da vidi i čuje, te sve te zahteve inkorporira i upakuje u pravu muzičku poslasticu.

Nakon iznenađenja koje je pripredio – novog spota za pesmu “Jednom”, koja je odmah ušla u trending na YouTube platformi, Aca je odlučio i da se lično obrati svojim vernim fanovima i pozove ih na koncert:

– Neka dođe ko hoće da se provede najbolje na svetu, kao i uvek, voli vas Aca Lukas – poručio je pevač.

Podsetimo Aca Lukas će svoju publiku iznenaditi još jednim koncerom 12. novembra u Sarajevu u dvorani ,,Zetra” sa početkom u 20:30 časova.

Sigurni smo da će i ovoga puta Aca Lukas oduševiti svoju publiku vanvremenskim hitovima i zagarantovano dobrim provodom, a karte možete naći na Ticket.rs kao i na Ticket vision prodajnim mestima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare