UROŠ ĆERTIĆ NIJE NI SVESTAN DA JOJ SE SVIĐA! Ova zadrugarka bacila oko na njega: „Dobar je FRAJER, ali može tata da mi bude!“

Nova rijaliti učesnica Kristina Ina Rajzinger otvorila je dušu Jeleni Golubović.

Ina je priznala da joj se dopao Uroš Ćertić, a Jelena je odmah oplela po njemu.

– Otkako sam ušla meni se najviše postavljalo pitanje ko mi se najviše sviđa od zadrugara. Pitali su me po energiji ko mi se sviđa, a ko mi je seksipilan? Po energiji je Adam, a po s*ksepilu Uroš. Čovek po godinama može otac da mi bude. A u zadnje vreme se čudno ponaša prema meni. Danas mi je poklonio upaljač. Posle toga, poklonio mi je parfem. Ja ne znam šta da mislim o tome – rekla je Ina.

– Da nije ukrao parfem, odakle mu parfem? – upitala je Jelena.

– Nije on meni simpatija, ne želim da se širi ta tema. Nije uradio nešto slično za neku ovde. Muči me, ne znam na koji način me gleda – rekla je Ina.

– Ja njega nikom ne bi preporučila. Bolje da si dobra sa njim, nego da te maltretira. Malu Valentinu je polio pikavcima – dodala je Jelena.

– Znam da ima običaj da baca stvari, ali meni ništa nije uradio. Al ga ne bi branila sada, nemam mišljenje o njemu. Popričala bih sa njim o tome, ali ne znam kako – rekla je Ina.

– Bolje da ga pitaš, odakle mu otvoren, načet parfem, ili bolje da ne pitaš ništa. Ja ću da ti kažem iskreno, ne bi da te gurnem u vatru. Možeš ako te bude uvredio, da mu vratiš pred svima. On je promenljivog raspoloženja, zu njemu je 100 karaktera. Ima šifre. On jako kvarno igra – kazala je Jelena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare