NASILNIK KOJI JE PREBIO SESTRU POZNATE TIKTOKERKE NA SLOBODI! Ženi glavu udarao o pločice, JEZIVE SLIKE NASILJA zgrozile Srbiju

Drugi osnovni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Damjanu H. koji se sumnjiči da je izvršio nasilje u porodici nad suprugom Sarom, sestrom poznate tiktokerke Une Kablar, pozantije kao Uki Q, prenosi Kurir.Njemu je izrečena mera zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom Sarom, prenose domaći mediji.

Osumnjičenom je ukinut pritvor na predlog tužilaštva, jer je 10.oktobra saslušana oštećena zbog čega su prestali zakonski razlozi za pritvor, piše Mondo.

Oštećena je u tužilaštvu ostala pri navodima krivične prijave, pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsk -pravni zahtev koji će naknadno opredeliti.Sara H. je 28.septembra prijavila nasilje Policijskoj stanici Rakovica, a ona je sestra poznate tik-tokerke Une K. poznatije kao Uki-q, koja je na društvenim mrežama objavila slike sestre posle nasilja.

Sara H. je ranije ispričala da je suprug posle svađe koja se dogodina u njihovom stanu u Rakovici, udario, davio je a potom joj lupao glavom o pločice.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare