DALILA DRAGOJEVIĆ STAVILA SVE KARTE NA STO Ne vraća se u Šepak, živi kao podstanar, Luki poručila JEDNO, a ovako reaguje na DEJANA 

Bivša učesnica rijalitija Dalila Dragojević govorila je o svom nedavnom ljubavnom brodolomu sa Lukom Nikolićem.

Ona je otvorila dušu i o privatnom životu, o kojem retko govori otkako je izašla iz Bele kuće.

Takođe, prokomentarisala je novi život svog bivšeg muža Dejana Dragojevića, priznala zbog čega ne živi u Šepku, ali dala sud o navodima da su se rodile simpatije sa Bubom Korelijem.

– Istina je, desio se raskid, ali ostali smo u dobrim odnosima! Ne žalim se, lepo mi je u životu, ne mogu da se žalim jer brodoloma će uvek biti. Ljudima koji me ne poznaju, ne dozvoljavam da se vidi da nešto nije u redu i super mi do sada ide… Nemam dečka, za njega ne znam da li ima novu devojku. U pitanju je bila neka svađa o kojoj ne bih govorila, najvažnije je da smo u dobrom odnosu. Za sad nismo zajedno, a da li ćemo biti, vreme će pokazati. Mene trenutno niko ne interesuje, nisam raspoložena za nove odnose. Jedino u koga sam bila zaljubljena je Luka, sve ostalo su gluposti – rekla je Dalila.

Dragojevićka je otkrila detalje izlaska, pa priznala da je prilikom susreta sa bivšim dečkom videla neprijatne scene.

– Bili smo na istom mestu sinoć i desile su se neke manje prijatne situacije, ali dobro. E, moj Luka, ako sada ovo gledaš, sram te bilo! Bilo, pa prošlo, idemo dalje – kroz smeh je rekla Dragojevićka.

Bivša zadrugarka otkrila je i kako teku radovi na kući u kojoj je živela i sa Dejanom.

– Rekli su mi da sam napravila Alkatraz jer mi je ograda preko tri metra. Ne razumem se najbolje u to, ali jedva čekam da se to završi. Ostali su neki detalji, moram struju da završim za neke lampe i sijalice, da bude sve kako treba. Sada živim u Beogradu, tu živim, tako da ne stižem… Ne idem da budem sama u kući koju sam gradila sa tim nekim, bolje je da radim na sebi, da se malo sklonim, da idem u teretanu… – istakla je ona u emisiji „Premijera“.

Dalila je progovorila i o spekulacijama da postoje simpatije između nje i Bube Korelija.

– Buba i ja smo u super odnosima još odavno. Poznajemo se od vremena kada ništa nije bilo ovako kako sada jeste, nema tu ništa. To je drugarski i tako će i ostati – kaže Dalila.

Dragojevićka je progovorila i o novom životu svog bivšeg muža.

– Ne bavim se Dejanovim životom, niti pratim šta radi niti sa kim je. Neka mu je sa srećom šta god da radi, ja isključivo vodim računa o sebi i svojim problemima – zaključila je Dalila.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare