RADA MANOJLOVIĆ PRIJAVILA OPSEDNUTOG FANA POLICIJI! Ovo su detalji drame kroz koju pevačica prolazi, neće da sedi SKRŠTENIH RUKU

Pevačica Rada Manojlović proteklih dana jedna je od glavnih tema u medijima nakon što je njen „opsednuti fan“ javno tvrdio da joj je platio 10.000 evra da bi bio intiman sa njom.

Naime, nakon što je javnosti saopštila da je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, pevačica se našla u centru skandala kada ju je bivši rijaliti učesnik, Dario Šogorović, optužio da mu je naplatila seksualne usluge.

„Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac“, napisao je bez srama Dario, koji je tom prilikom zloupotrebio zajedničku fotografiju koju ima sa Radom, a koja je nastala na jednom njenom nastupu.

Manojlovićeva je odlučila da slučaj prijavi policiji i da zatraži zaštitu od nadležnih organa za nasilje koje trpi, piše Alo.

– Rada uopšte nije skandalozna ličnost, ostala je u šoku kada je fan zloupotrebio njihovu fotografiju i optužio je da je naplaćivala seksualne usluge. Poznato je da je Rada jako vezana za porodicu, da se trudila da ih nikada ne obruka. Zbog toga joj je jako teško palo to što se njeno ime dovodi u vezu sa prostitucijom – rekao je na samom početku razgovora izvor koji otkriva da pevačica ne planira da sedi skrštenih ruku, prenosi Kurir.

– Odlučila je da slučaj prijavi policiji, tražiće zaštitu nadležnih organa. Darija će prijaviti za sajber nasilje, za klevetu i duševnu bol. Rada je dugo godina prisutna na estradi i svesna je da je Šogorović želeo samo trenutak slave preko njenog imena, ali ovo ne planira da oprosti. On već godinama želi da postane popularan, pošto to nije uspeo učešćem u rijalitiju, smislio je podmukao plan da Radu otpuži da se bavila najstarijim zanatom – zaključio je sagovornik.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare