MAJKA I SIN IZ SELA KOD LESKOVCA UMRLI U RAZMAKU OD 2 SATA: Rođak otkrio jezive detalje s lica mesta i tužnu sudbinu porodice


Majka Ljiljana Jović (76) i njen sin Petar Jović (56) iz Čekmina kod Leskovca umrli su prirodnom smrću, ali ne i u isto vreme.

Njihova tela našao je Ljiljanin unuk, a Petrov sin Milan (31) sinoć oko 20 sati i odmah pozvao brata od strica, koji živi u istom dvorištu.

Mladen Jović, Milanov brat od strica priča da je scena bila jeziva.

– Scena je bila potresna. Stric je ležao trbuhom preko kreveta, a u drugoj sobi baka u položaju kao da je htela da ustane. Došli su neki ljudi koji su upoznati sa nalazima odbukcije i rekli nam da su svi unutrašnji organi kod strica bili u veoma lošem stanju, posebno jetra, a da je baka preminula od srčanog udara“, priča za Jugmediu Mladen, čija je porodica preuzela na sebe organizaciju sahrane dvoje nesrećnika, prenosi Kurir.

On još tvrdi da je najpre umro stric, a dva sata kasnije majka.

Priča ove tročlane porodice više je nego tužna. Petra, za koga kažu da je bio nadničar, ali i veoma sklon alkoholu, ostavila je supruga sa sinom i bakom i preudala se. I sin je radio kao nadničar i, praktično, brinuo o ocu i baki, koja je bila dementna.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare