ANASTASIJA OTKRILA DETALJE NAJVEĆE SVAĐE SA VELJKOM! Ražnatovićeva bez dlake na jeziku: FIZIČKI SAM NASRNULA NA NJEGA! Evo zbog čega! 

Pevačica Anastasija Ražnatović je priznala da se ponekad desi da se posvađa sa bratom Veljkom Ražnatovićem, a u jednom intervjuu je otkrila da je sa njim imala žestoku svađu zbog hrane!

Odmah po završetku emisije „Ceca show“ usledila je emisija „Šou se nastavlja“, u kojoj je gost bila Anastasija Ražnatović. Ona je ovom prilikom otkrila da nije potpisala ugovor o tajnosti, te istakla da sve svoje tajne poverava majci Ceci, dok jednu svađu sa bratom Veljkom Ražnatovićem posebno pamti.

– Najgora svađa Veljka i mene je bila kada smo bili na dijeti. To je bilo na Kipru jer sam se strašno ugojila. Odlučila sam samo da jedem pirinčane galete. To ne preporučujem nikome. Deca ovo ne treba da rade. Imala sam lude ideje kako brzo da smršam. Ostao mi je taj jedan, sišla sam dole u kuhinju pošto me je napala glad i samo snimim Veljka sa strane, koji sedi za stolom i jede tu jednu galetu. On je mršava kao grana i može da jede šta hoće. I samo vidim njega koji sedi i jede to moje. Onda sam rekla nešto što ne mogu da kažem javno. Tada sam doživela nervni slom, mislim da sam fizički nasrnula na njega i krenuo je da beži po kući. Zvala sam mamu preko „Skajpa“ da se žalim kako nemam šta da jedem – iskrena je bila Anastasija, prenosi Informer.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare