OPSEDNUTI FAN optužio Radu Manojlović da ju je platio 10.000 evra da bi bio intiman sa njom i samo se pitanje nameće: „Kuda ide ovaj svet?“

Koliko je lepo kada si poznata ličnost, tolika ta slava može da ti donese i neke baš ružne trenutke. Svako može da se nakači na tvoje ime i da u javnosti iznese priče koje nisu tačne, a koje će u nekim slučajevima javnost uzeti zdravo za gotovo.

To je upravo slučaj Rade Manojlović koju očigledno opseda fan, pa kako bi pokušao da privuče pažnju na sebe, služi se gnusnim načinima i vređanjem pevačice.

U pitanju je bivši rijaliti učesnik, Dario Šogorović, kojem po profilu na Instagramu može da se vidi kako prati Radu na nastupima i kako voli da se fotografiše sa njom. Ta ljubaznost Radina da pozira sa obožavaocem ovog puta će joj doći glave.

On na toliko nizak način pokušava da zaradi, tako što je objavio „licitaciju“, pa ko ponudi najviše novca navodno mu šalje snimak iz hotela. „Onog hotela“ u kojem je bio intiman sa Radom Manojlović.

– Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac – napisao je između ostalog ovaj „mangup“.

Onda je hteo da svoj ego očigledno podigne dodatno pa je nadalje komentarisao kako Rada iskreno i nije nešto bez garderobe i da je „bez šminke kao strašilo“.

– Nije vredela tog novca – napisao je on na Instagramu i očajnički tagovao ljude na ovu priču kako bi ga neko primetio.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare