„KAD MAJA BUDE MLATILA MARKA, JA ĆU GA IŠAMARATI JOŠ JAČE“ Stanija Dobrojević pobesnela, razvezala jezik: Zgaziću ga kao MAČKU!

Stanija Dobrojević kaže da će u „Zadruzi“ pomoći Maji Marinković da prebije Marka Markovića.

Starleta Stanija Dobrojevič je najavila da će se u februaru useliti u „Belu kuću“, a sada je prvi put komentarisala vezu svoje drugarice i bivšeg dečka.

– Maja mi ni za šta nije kriva, već Marko! Da mi je ona prijateljica iz privatnog života, na njihovu vezu bih gledala kao na veliku izdaju. Ipak, pošto smo bile veoma bliske u rijalitiju, Marku zameram to što je od svih devojaka izabrao baš nju. Maja je čuvena po tome što tuče frajere, a kad ga bude mlatila, neću ga spasavati. Išamaraću ga još jače! – kaže Stanija i dodaje da se njenom bivšem ne piše dobro kada bude ušla u rijaliti:

– U „Zadruzi“ ću da ga zgazim kao mačku! Bolje bi mu bilo da ne progovorim šta je sve pričao o Maji!

Ona tvrdi da se maneken smuvao sa Marinkovićevom samo zbog kadra u rijalitiju:

– Maji se on oduvek sviđao, ali ju je ignorisao i na kraju izabrao mene. Nikada nije želeo da bude s njom! Možda mu je posle plastičnih operacija postala atraktivnija, ne znam, ali sigurna sam da je s njom samo zbog rijalitija. Maja je u „Zadruzi“ najjača karika i sve priče se vrte oko nje. Uskoro će da padne u njenu senku, kao što je pao i u moju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare