UBIO ĆERKU NA DAN KADA JE DOBIO STARATELJSTVO Rođaka majke ubijene devojčice otkriva kakav pakao su prolazile: „TUKAO JU JE I STAVLJAO NOŽ POD GRLO“

„On je bio bolesnik. Lečio se. Juče je dobio starateljstvo nad ćerkom iako je majka deteta stalno govorila kako je on neuračunljiv“, priča za „Blic“ rođaka Suzane B. majke dvogodišnje devojčice koju je juče ubio otac.

Rođaka, koja je zamolila da ostane anonimna iznela je kroz kakav je pakao prolazila majka devojčice sa Markom B. koji je nakon što je, kako kaže, juče dobio starateljstvo nad detetom ubio svoje dete.

Prema rečima rođake majke čije je dete ubijeno Suzana i Marko su bili u procesu razvoda, nakon što su se pre par meseci rastali.

– Muž ju je tukao. Bio je bolesnik, lečio se. Suzana je imala probleme sa njim. Kada se vrati sa posla, ona je morala da stavi pelenu, kako on kaže, inače bi usledio šamar. Ona ga je trpela, međutim, kada joj je stavio nož pod grlo, prekipelo joj je i otišla je. On je bio fakultetski obrazovan, doktor master. Radio je u opštini – priča rođaka, prenosi Blic.

Kako kaže, Marko je juče dobio starateljstvo nad detetom nakon čega im nije dao da vidi dete.

– Devojčica se zvala Petra. Bila je preslatka, viđala sam je sa Suzanom jednom nedeljno kod mene. Međutim, Marko zbog korone nam nije davao rođacima stalno da viđaju dete – kaže rođaka za „Blic“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare