Tužilaštvo: Marko iz Vršca koji je udavio svoju ćerku osuđen za nasilje u porodici, imao zabranu prilaska

Marko B.  koji je zverski ubio svoju ćerku (2), a zatim i sebe, bio je prijavljivan za nasilje u porodici, a kako saznajemo sudski postupak je okončan nedavno – 27. septembra kada je kažnjen na uslovnu osudu, piše Telegraf.

„Prva i jedina prijava protiv M.B. za nasilje u porodici bila je dana 30.04.2022. godine od strane njegove supruge S.B.

Pokrenut je predistražni postupak zbog dela nasilje u porodici. S obzirom da je mera isticala tužilaštvo je smatralo da treba produžiti do okončanja krivičnog postupka, te je podnet predlog 26. maja, koji je usvojen. M.B. je bila izrečena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa S.B. i zabrana prilaska osumnjičenog kući u kojoj oštećena živi, najduže do pravosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Podnet je optužni predlog, a glavni pretres je završen 27. septembra. M.B. je izrečena uslovna osuda i kazna zatvora od 1 godine koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni ne učini novo delo u roku od tri godine“; saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu za Nova.rs.

Njihova beživotna tela zatekla je Markova supruga, a devojčicina majka, Suzana. Ona i Marko su, kako saznajemo, bili u procesu razvoda braka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare