OGLASILA SE MAJKA DEVOJČICE KOJU JE UBIO OTAC U VRŠCU! Poruka koju je ostavila neutešna Suzana kida dušu

Suzana B., majka trogodišnje devojčice koju je juče oko 15 sati u stanu u Vršcu ubio otac Marko B. (35), koji se posle zločina obesio oglasila se prvi put posle zločina, na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Tužnog srca javljamo svojim rođacima, prijateljima i poznanicima da je naša mila i draga Petra Budimirović preminula dana 4. oktobra u svojoj trećoj godini. Sahrana će se obaviti 6. oktobra u Vršcu u 16 časova iz kapele. Laka joj zemlja – piše na čitulji koju je majka devojčice podelila.

Nezapamćenoj tragediji, prema nezvaničnim informacijama, prethodio je razlaz Suzane B. i Marka B., kao i prijava za nasilje u porodici koju je protiv njega nedavno podnela.

Navodno, devojčica je juče bila po odluci Centra za socijalni rad kod oca. Pre zločina, Marko B. je prema nezvaničnim informacijama, najavio užas koji je potom počinio:

– Ubiću dete i sebe – pisalo je u poruci koju je poslao svojoj supruzi s kojom je bio u procesu razvoda.

Preplašena žena, odmah je pozvala policiju koja je odjurila u njihov stan i zatekla stravičan prizor.

Komšija je ispričao za Kurir kakav jeziv prizor je zatekao juče.

– Izašao sam iz stana juče, on mi je bio prvi komšija. Kada sam pogledao ka njihovom stanu video sam da su vrata poluotvorena. Na podu je ležala mrtva devojčica, bila je polugola. To je nešto najjezivije što sam video u svom životu, verujte mi bolje da to nisam video – rekao je komšija i dodao da nije čuo nikakvu buku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare