PRE ZADRUGE JOJ JE REČENO DRUGAČIJE Jelena Golubović obelodanila detalje RAZGOVORA SA PRODUKCIJOM – svi očekuju kaznu zbog ovoga

Izlaganje zadrugarke Jelene Golubović na imanju u Šimanovcima izazvalo je burne reakcije među vernim pratiocima rijaliti šou-programa „Zadruga“.

Naime, Jelena je prekršila jedno od osnovnih pravila ovog TV formata, a to je iznošenje detalja privatnih razgovora sa članovima produkcije.

Golubovićeva je, u žaru rasprave među zadrugarima vezane za ulazak rijaliti veteranke Miljane Kulić u šestu sezonu, ispratila konstatacijom da je njoj, kako ističe, Veliki šef rekao drugačije.

– Za Miljanu me boli ona stvar. Za Miljanu mi je rečeno da ona neće ući, pa ne znam što mi sad ove polemišemo o njenom ulasku. Ja verujem Velikom šefu kad mi je rečeno da ona neće ući. Ako bi Miljana ušla ovde ja bih to direktno doživela kao izdaju – istakla je režiserka tokom svog izlaganja, prenosi Blic.

Na društvenim mrežama vodi se oštra polemika oko toga da li će Jelena snositi posledice zbog odavanja tajni produkcije, a, prema saznanjima medija, ulazak Kulićeve u rijaliti, zajedno sa nekolicinom članova porodice, je više nego izvestan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare