JSD Partizan proslavio svoj 77. rođendan, Vučelić se NIJE pojavio

JSD Partizan je obeležio svoj 77. rođendan na gala večeri u Hajatu, a na proslavi je bilo stotine ljudi, što legendi crno-belih, što članova klubova.

Među njima nije bilo najvažnijeg kluba crno-belih, fudbalskog kluba, jer njena uprava koju predvodi Milorad Vučelić, ratuje sa novoizabranim rukovodstvom JSD Partizan na čelu sa Ostojom Mijailovićem.

Ipak, Mijailović je u govoru poručio da su i oni koji nisu sa njima, deo crno-bele porodice, piše Telegraf.

Na proslavi u Hajatu bili su svi igrači košarkaškog kluba predvođeni trenerom Željkom Obradovićem, koji je dobio specijalnu nagradu JSD Partizan.

tu su bile i mnoge druge legende, posebno iz košarkaških klubova. Duško Vujošević je takođe bio prisutan i takođe je dobio specijalnu nagradu.

Nagradu je dobio i Dragan Todorić, dugogodišnji direktor KK Partizan, sa kojim je osvojio nebrojeno trofeja.

Među zvanicama je bio i predsednik KSS, Predrag Danilović, ali i bivši predsednik FK Partizan, Dragan Đurić, čiji je stajling posebno izazvao pažnju.

On je i ranije znao da eksperimentiše sa stajlinzima, a tako je bilo i ovoga puta, gde se istakao narandžastim prslukom, ali i time što je upario roze kravatu i roze kaiš.

Neki su na rođendan došli i u pratnji svojih lepših polovina, poput Danila Anđušića, koji je stigao u Hajat sa suprugom Ivanom Maksimović.

Iako je poznato da je velika navijačica Crvene zvezde, Ivana je „ispoštovala“ svog supruga.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare