„FINO SI GA JAHALA!“ Miki Đuričić POTKAČIO Maju Marinković, gledao je kako ima SEKS na DVOSEDU s ovim zadrugarom! (VIDEO)

Rijaliti učesnici Maja Marinković i Miki Đuričić evocirali su uspomene iz prethodnih sezona Zadruge, pa su komentarisali jedno drugo i neke njihove ludorije, po kojima su ostali upamćeni u rijlitiju.

Miki Đuričić je potkačio Maju Marinković na račun Marka Janjuševića Janjuša, te pomenuo njihov odnos u Zadruzi i ludorije koje su zajedno pravili.

– Ti i Jaško kad ste radili one stvari bio je dvosed! Posmatrao sam vas. Fino si ga jahala – rekao je Miki, na šta mu je Marinkovićeva odgovorila:

– Sram te bilo, Miki – rekla je Maja.

– Mene da bude sramota. Jesam li ga ja jahao ili ti, pi*ka ti materina, mene treba da bude sramota u ‘Zadruzi 2’, tad sam sa Nadeždom bio u nekom krevetu što škripi, nisu bili jaki kao ovi sad – rekao je Đuričić.

– Ostaćemo upamćeni po raznim ludorijama. Svašta smo ovde doživeli. Ovo je život! – rekla je Marinkovićeva.

– Obeleženi ćemo biti za ceo život našim glupostima. Sve je to normalno, ako je neko sa nekim u vezi, pa šta treba da ne vode ljubav. Meni se ne sviđa samo kad se neko j*be sa nekim, koga ne poznaje i menja često partnere. Tebi to ne zameram, mada se to tebi često dešava – rekao je Đuričić i dodao:

– I Kurta i Murta se naplatila u Zadruzi, samo ja budaletina nisam, mislim jesam, ali ne u tolikoj meri koliko sam mogao i trebao – rekao je Miki.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare