ONI SU POBEDNICI „ZADRUGOVIZIJE“! Jedna grupa odnela je TROSTRUKU krunu, a evo ko je dobitnik Fejsbuk nagrade! 

Sinoć se održala prva „Zadrugovizija“ u „Zadruzi 6“, a pobednici su proglašeni na osnovu glasova novinarskog žirija, glasova korisnika društvenih mreža, stručnog žirija i SMS glasova

Prvog pobednika birao je novinarski žiri. Članovi poznatih prestoničkih redakcija su dali svoje glasove i saznali smo ko je oduševio predstavnike sedme sile.

Najviše poena dobili su Lepi Mića, Matora, Anita Stanojlović i Jelena Mitić, koji su dobili vrednu nagradu.

– Hvala novinarskom žiriju, nadam se da su se svi zabavili – rekla je Matora.

Na društvenoj mreži Fejsbuk publika je vredno glasala, a nagradu je ponela grupa koju čine Kristijan Golubović, Ivana Puzić, Valentina Stanković i Adam Labunski.

– Na Fejsbuku smo uvek dominantni, ja sam oldskul, zahvaljujem se svim mojima – rekao je Kristijan. 

Najveći broj glasova na društvenoj mreži Instagram osvojila je grupa koju čine Miljan Vračević, Aleks Nikolić i Milica Veselinović.

– Pobednici prve Zadrugovizije u ovoj sezoni po Instagramu su Aleks, Miljan i Milica – rekla je Dušica.

Nakon što je Dušica proglasila Aleks, Miljana i Milicu za pobednike Instagrama, uručila im je nagradu Ivana Šopić i porazgovarala je sa njima.

– Nisam iznenađena, ovim putem bih se zahvalila, presrećna sam – rekla je Aleks.

– Prva Zadrugovizija, ja sam pobednik – rekao je Miljan.

Posle proglašenja pobednika društvenih mreža, članovi žirija su dali svoj sud.

Najviše poena dobili su Lepi Mića, Jovana Tomić Matora, Jelena Matić, Anita Stanojlović, a sa njima zajedno su osvojili i Milica Veselinović, Aleks Nikolić i Miljan Vračević, koji su podelili nagradu.

Najvredniju nagradu na prvoj „Zadrugoviziji“ u šestoj sezoni „Zadruge“, a to su Aleksandra Nikolić, Milica Veselinović i Miljan Vračević.

– Nismo iznenađeni, najbolji smo! Nećemo biti skromni! Hvala svima. Postala sam sigurna u sebe, to smeta ovim ljudima, ali sam sad jača – rekla je Aleks.

UDARNA VESTI.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare