„ČOVEK KOJEG SAM PRIVODILA U STAN OSUMNJIČEN JE ZA UBISTVO MAJKE!“ Deniz Dejm van sebe: Žrtva sam mogla da bduem ja 

Bivša učesnica „Zadruge“ Deniz Dejm šokriana je saznajnem da je njen poznanik Đ. Marić (26) zbog osnovane sumnje da je ubio svoju majku (61) u Ulici vojvode Stepe u beogradskom naselju Voždovac.

Razlog što je starleta bila iznenađena jeste što poznaje osumnjičenog, sarađivala je sa njim i čak ga je zvala kod sebe. Kada je u medijima videla njegovu sliku, bila je šokirana.

Vidno potresena zadrugarka obratila se svojim pratiocima na Instagramu, a kako kaže, obuzme je jeza pri pomisli da poznaje i da ima kolaboraciju sa ubicom.

– Ljudi, ja sam u šoku. Danas sam saznala da je muškarac, sa kojim imam saradnju, ubica! Znači, čovek sa kojim sam snimala je bio priveden policiji zbog sumnje da je ubio svoju majku – počela je Deniz uplašeno, a potom dodala da je užasava pomisao da je žrtva mogla biti i ona.

– Ja ne mogu da verujem. Znači, mogla sam da budem ja. Srećna sam da sam živa. Imam saradnju sa ubicom. Ja ne mogu da verujem. Devojke, žene i muškaci, pazite se. Znači, ja sam tog čoveka privela u svoj stan. Još uvek sam u šoku – rekla je Deniz na ivici suza.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare