OHLADI GLAVU ŠTO PRE OD MARKA! Reper SASUO Aniti u lice ŠAMAR realnosti, evo ŠTA ona kaže na TO!  

Anita Stanojlović, jedna od brojnih devojaka uZadruzi 6, koje su bacile oko na Marka Markovića, nedavno je imala razgovor sa reperom Nenadom Aleksićem Ša na temu njene evenutualne veze sa zgodnim Crnogorcem.

Naime Ša je Aniti izneo surovo svoj stav o eventualnoj vezi između nje i Markovića, ne bi li joj dao do znanja da ga što pre preboli.


– Da znaš Marko ne deluje da je zagrejan prema tebi. Jednostavno od vaše veze da ti najiskrenije kažem neće doći, to je jasno, kao što ni ja nikada neću zavoleti majonez. Bolje ti je što pre da se ohladiš od njega, ovo ti kažem najiskrenije kao prema sestri – rekao je reper, na šta se Anita nadovezala:

– Ali ja i dalje gajim emocije prema Marku Markoviću i mnogi u Zadruzi očekuju da uđemo u vezu – rekla je Anita, na šta joj je reper rekao:

– Ne očekuje niko, bolje što pre ohladi glavu od Marka, utoliko bolje po tebe. Prirodno je da ljudi očekuju vezu između tebe i Marka, jer ste oboje lepi i prirodni, ali nažalost mislim da od toga neće biti ništa! To što se trenutno družiš sa drugim frajerom Markom Smiljićem vodi računa, da ti se ne dogodi veza sa Smiljićem, a zaljubljena si u Markovića – rekao je Nenad Aleksić Ša, a Anita je i dalje ne može da prihvati činjenicu da ne zanima Markovića, te je rekla:

– Navikla sam ja da Marko Marković ima još jednu pored mene, navikla sam na njegov harem, da budem druga, treća…- rekla je ona, da bi joj Ša na sve to odgovorio:

– Pa devojko ti nisi normalna definitvno – rekao je on.

Podsetimo Marko Marković se poslednjih dana zabavlja sa Majom Marinković, a da li će to prerasti u nešto više i ozbiljnije ostaje nam da vidimo, ali sva je prilika da Anita Stanojlović trenutno nema šta da traži, kad je maneken u pitanju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare