POSTALA SI POZNATA ZBOG ČEREČENJA! Žestoka svađa u Beloj kući, Maja Marinković NA UDARU zadrugara, Lepi Mića nije ŠTEDEO REČI!

Za crnim stolom došlo je do brutalnog sukoba između Maje Marinković i ostalih zadrugara.

Naime, do sukoba je došlo nakon što je Maji postavljeno pitanje da li se plaši da Marko ipak ima emocije prema Milici.

– Zbog čega ponižavaš Milicu, a sebe uzdižeš? Da li se plašiš da Marko ipak ima emocije prema njoj – glasilo je pitanje.

– Ja prvog neću nikad poniziti i uvrediti. Marko mi je rekao da se izjanio o tom kokošinjcu, muka mi je da mi se neko kači na vrat. Nisam ja imala ljubavni odnos sa Milicom, nego Marko. Ona je mene uvredila ispod trema, ne ja nju. Ja sam prepoznala kad je Aleksandra kroz redove rekla za Pecu Vijagru i mene. Marko je sam rekao da se ograđuje. I da, mislim da nije moj nivo. Nisam ja trčala po kući, iskazivala ljubav, a nisam dobila povratnu reakciju – rekla je Maja.

– Kad kaže tako, to iritira 90% kuće. A Milica je sama rekla da se ponižavala. Neću da kažem da me proganjala, išla je za mnom, pokušavala da provodi više vremena sa mnom… Bilo je i situacija kad sam ja dolazio, ali više ona – ustao je Marko.

– Nema potrebe da se nadmećemo. Što se tiče nivoa mene i Maje, ja sam za razliku od svih devojaka u toj priči bila iskrena i radila po svom osećaju. A ako on gleda kao da sam se ja nametala, znači da mu nije prijalo moje društvo – rekla je Milica.

– Sama si rekla da si se ponižavala i da to priliči tvojim godinama – dodala je Maja.

– Ja ne želim da pričamo ko je čiji nivo, Maja i ja smo dva različita sveta, meni je drago zbog toga. Apsolutno dva različita sveta. Meni odgovara da budem na ovom nivou – odgovorila je Veselinovićeva.

– Sad će da skoče ovi sufleri, ali… – krenula je Maja.

– Nap*šiš se k*rca, Majakito. Ti si od k*rca raščerečena, Majakita. Na konto k*te si postala slavna – odbrusio je Lepi Mića.

– Htela sam da kažem, da li je teže kad kažeš da neko nije na istom nivou ili kad za nekoga kažeš da je odron? Nekad lepa reč, koja je potkovana argumentima, više zaboli, a ovaj put sam je rekla ja. I Mića ne može da me vređa, nije mi otac da me vređa – dodala je Marinkovićeva.

– Sve je zapisano, zna se ko je čerečio, ko je raščerečen. Zna se ko je molio za vezu, ko nije bio priznat mesecima. Ušla je Maja ovde kao oštri kritičar, ima pravo. Ali i ne da proziva nekog ko nije ovde (Dejana u prethodnom izlaganju). Marko snosi deo krivice što je dopustio da se dešavaju neke stvari. O devojkama govori to što prose za ljubav, što su emotivna sirotinja. Sve četiri su mirne, sve dok se ne kažem istinski nešto, onda skaču kao oparene, što znači da su krive. Maja ne može da bude kritičar nijedne sekunde. I ja tebe ne vređam, ja govorim argumente. Sve se zna šta ko ovde radi – nastavio je pevač.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare